Vacature

Junior jeugd- en gezinsprofessional | 24 - 36 uur

Als junior jeugd- en gezinsprofessional gaan voor je cliënt!

Op het moment dat jij ‘s ochtends de auto instapt, rijd je gelijk naar jouw eerste cliënt van de dag. In
het begeleidingsplan heb je al gezien waar jullie vandaag aan gaan werken. Je gaat naar een jongere
met een angststoornis en vandaag gaan jullie een exposure-oefening doen. Je weet het zeker, de
jongere is er klaar voor!

Wat ga je doen als junior ambulant jeugd- en gezinsprofessional?

Jij als professional

Wat je krijgt als ambulant jeugd- en gezinsprofessional bij Mental Heroes

 

  • Je komt werken in een jong team waar iedereen wel houdt van een geintje, maar waar je collega’s er ook voor je zijn als je even je hart wil luchten na een pittige casus. Ook zijn we wel te porren voor een goede borrel of een leuk uitje!
  • Bij ons krijg je de kans om veel te leren en een écht goede hulpverlener te worden.
  • Natuurlijk krijg je ook een lekker salaris: in schaal 8 van de CAO Jeugdzorg, afhankelijk van je ervaring. Het salaris bedraagt minimaal €2600,73 en maximaal €3862,06 bruto per maand met 25 verlofdagen per jaar bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband.
  • Een lekkere portie zelfstandigheid: je mag eigen projecten opbouwen en uitwerken met je cliënten, zelf je agenda beheren en op pad gaan. En de zorgcoördinator regelt dat bijna al jouw cliënten binnen een halfuur rijden van je thuisadres zitten.
  • Een senior jeugd- en gezinsprofessional als jouw buddy, aan wie jij alles kwijt kan.
  • Je start met een nul-urencontract van drie of zes maanden (je werkt ongeveer 24-32 uur per week). Bevalt het, dan gaan we uiteraard voor dat vaste uren jaarcontract met eventuele verlengingen.

Werken bij Mental Heroes

Mental Heroes is een jonge organisatie die ambulante begeleiding biedt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Onze cliënten hebben een autismespectrumstoornis, angst- en/of dwangklachten en lopen vast op verschillende leefgebieden. Wij willen hun gedrag doorbreken door in te zetten op hun eigen kracht en effectieve begeleiding. Samen gaan wij ervoor dat iedereen zijn/haar eigen doelen haalt: zowel de cliënt als jijzelf!

Mental Heroes biedt hulp in de regio Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland, Gooi en Vechtstreek, Haarlemmermeer, Haarlem, Alkmaar en West-Friesland.

Ambulant jeugd- en gezinsprofessional bij Mental Heroes jouw baan?

Ben jij er klaar voor en wil je ons team komen versterken? Daar kijken wij naar uit! Stuur een mailtje met een toffe motivatie en je cv naar info@mentalheroes.nl. Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij natuurlijk graag. Neem contact op met Manon Graas via 06-36530201 of m.graas@mentalheroes.nl.

Scroll naar boven