Vacature

Senior jeugd- en gezinsprofessional | 24 - 36 uur

Geen dag is hetzelfde als ambulant jeugdzorgwerker!

Je begint je dag met een aantal telefoontjes. Terwijl je overlegt met de zorgcoördinator over een
aantal cliënten, rijd je naar je eerste cliënt. Dit is een moeilijke casus en deze doe je samen met de
junior, zodat je die meteen lekker veel kan leren. Het belooft weer een uitdagende dag te worden!

Wat ga je doen als senior jeugdzorgwerker?

Jij als professional

Wat je krijgt als ambulant jeugdzorgwerker B?

   • Je komt te werken in een jong team waar iedereen wel houdt van een geintje, maar waar je collega’s er ook voor je zijn als je even je hart wil luchten na een pittige casus. Ook zijn we wel te porren voor een goede borrel of een leuk uitje!
   • Natuurlijk krijg je ook een lekker salaris: Een salaris in schaal 9 van de CAO Jeugdzorg, afhankelijk van je ervaring. Het salaris bedraagt minimaal €3042,75 en maximaal €4544,51 bruto per maand met 25 verlofdagen bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband.
   • Een lekkere portie zelfstandigheid: je mag eigen projecten opbouwen en uitwerken met je cliënten, je behandelplannen schrijven, en zelf je agenda beheren en op pad gaan. De zorgcoördinator regelt dat bijna al jouw cliënten binnen een halfuur rijden van je thuisadres zitten.
   • Een afwisselende, uitdagende baan waar je al jouw energie in kwijt kunt. Je weet nooit wat je allemaal te gebeuren staat!

Werken bij Mental Heroes

Mental Heroes is een jonge organisatie die ambulante begeleiding biedt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Onze cliënten hebben een autismespectrumstoornis, angst- en/of dwangklachten en lopen vast op verschillende leefgebieden. Wij willen hun gedrag doorbreken door in te zetten op hun eigen kracht en effectieve begeleiding. Samen gaan wij ervoor dat iedereen zijn/haar eigen doelen haalt: zowel de cliënt als jijzelf!

Mental Heroes biedt hulp in de regio Alkmaar, Amsterdam-Amstelland, IJmond en Zuid-Kennemerland, Gooi en Vechtstreek, West-Friesland en Zaanstreek-Waterland.
 
Per 2024 is Mental Heroes onderdeel van STEP jeugdhulp Amsterdam. STEP biedt specialistische jeugdhulp die gericht is op klachten of problemen die in het hier en nu, ervaringsgericht en in de eigen omgeving aangepakt worden. Wij bieden een breed palet aan (ambulante) specialistische hulpverlening.

Ambulant jeugd- en gezinsprofessional bij Mental Heroes jouw baan?

Ben jij er klaar voor en wil je ons team komen versterken? Daar kijken wij naar uit! Stuur een mailtje met een toffe motivatie en je cv naar info@mentalheroes.nl. Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij natuurlijk graag. Neem contact op met Manon Graas via 06-36530201 of m.graas@mentalheroes.nl.

Scroll naar boven