Team

Het team van Mental Heroes

Het team van Mental Heroes bestaat uit hbo- of wo-gediplomeerde medewerkers met relevante werkervaring. Onze hulpverleners zijn afgestudeerd aan o.a. de opleiding Psychologie, Orthopedagogiek, Social Work of Verpleegkunde. Maar naast hun achtergrond en ervaring zijn onze medewerkers vooral uniek door hun inlevingsvermogen, flexibiliteit en humor. Dit zetten ze in om jou de beste begeleiding te kunnen geven.

Al onze hulpverleners zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en werken onder supervisie van SKJ-geregistreerde zorgcoördinatoren.

Simone van Riel

professional bij
Mental Heroes
Hoi, ik ben Simone en ben ambulant hulpverlener en zorgcoördinator bij Mental Heroes. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben als sociotherapeut en Cognitief Gedragstherapeutisch Werker in de kinderpsychiatrie, heb ik nu de overstap gemaakt naar jongeren. Ik ben enthousiast, heb een open houding en ben betrokken. Vanuit deze eigenschappen ga ik op zoek naar de verbinding om samen naar de doelen toe te werken. Hierbij vind ik het belangrijk om samen te kijken en onderzoeken wat voor jou werkt. Ik ondersteun je graag in dit proces!

Marielle IJkel

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Mariëlle en heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het werken met jongeren en hun ouders. De afgelopen jaren ben ik ook gaan werken met volwassenen als leefstijlcoach en ik geef hardloopcursussen. Omdat beweging goed is voor je lichaam en ook een positief effect heeft op je stemming combineer ik de begeleiding graag met een wandeling buiten in de natuur.

Manon Graas

Professional bij
Mental Heroes
Als zorgcoördinator zorg ik ervoor dat de ambulante begeleiding soepel verloopt. Van aanmelding tot eindevaluatie help ik onze begeleiders om van de jongeren een échte mental hero te maken!

Rosanne Versteegen

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Rosanne, Pedagoog en Systeem Therapeutisch Werker. Ik sluit graag aan bij jongeren vanuit openheid en toegankelijkheid. Niet de ander willen veranderen, maar te helpen navigeren door het leven. Sinds 2010 ben ik werkzaam met jongeren met angst- en dwangstoornissen en eetstoornissen, de eerste jaren in klinische setting en sinds 2015 ambulant bij mensen thuis. Mijn passie ligt bij het verbinden van jongeren zowel met zichzelf als met het gezin. Iets wat mij ertoe gezet heeft mij verder te verdiepen in de gezins- en systeemtherapie. Samen sta je sterker!

Jurre Donkelaar

Bestuurder
Hoi! Ik ben Jurre, één van de oprichters van Mental Heroes. Doorzettingsvermogen, gelijkwaardigheid, vertrouwen hebben in eigen kracht en een flinke dosis humor zijn voor mij de belangrijkste vertrekpunten voor een samenwerking met jongeren, gezinnen en collega’s!

Desiree Vendel

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Desiree, ambulant begeleider bij Mental Heroes vanuit de opleiding maatschappelijk werk en GGZ agoog. Ik werk graag vanuit positieve bekrachtiging en een growth-mindset. Zoals Pippi Langkous zij "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan".

Jurre Muijs

professional bij
Mental Heroes
Hallo! Ik ben Jurre Muijs, begeleider bij Mental Heroes. Vanuit enthousiasme en een open houding ga ik het contact aan met de jongeren met wie ik werk. Mijn ervaringsdeskundigheid met angst en dwang maakt dat ik me goed in hen kan inleven. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te zijn én actief te helpen om de doelen die we samen opstellen te verwezenlijken. Mijn superkracht? Werken vanuit humor en plezier!

Sophie Waij

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Sophie, een enthousiaste maatschappelijk werker en GGZ-agoog. In mijn werk met jongeren vind ik het belangrijk om samen stappen te zetten, maar ook te blijven lachen en kleine successen te vieren. Ik sta graag naast de jongere en zet mijn creativiteit en passie in om samen te kunnen groeien naar een betere toekomst.

Sofie Jansen

professional bij
Mental Heroes
Hoi, ik ben Sofie Jansen en in mijn ambulante begeleiding staan vertrouwen, geduld en humor centraal. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog en ga graag actief aan de slag met jongeren op de manier die bij hen past. Mijn ervaring ligt vooral bij angst, ASS en trauma. Vanuit een luisterende houding en met praktische handvaten stimuleer ik je om stappen te zetten richting zelfstandigheid, acceptatie en vertrouwen in jezelf.

Paul Gruijthuijsen

professional bij
Mental Heroes
Mijn naam is Paul Gruijthuijsen en ik ben werkzaam als Ambulant Hulpverlener voor Mental Heroes. Mijn stijl is energiek, humorvol maar ook direct. Hiermee probeer ik altijd een prettige sfeer te creëren. Samen met mij kan je op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij jou past!

Dave Sminia

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Dave Sminia, Jeugdzorgwerker in opleiding. Ik ben werkzaam als Ambulant Hulpverlener bij Mental Heroes, waar ik met veel passie en plezier werk. Mijn stijl zit vol humor, interesse en ik doel altijd op zelfstandigheid. Samen gaan we kijken naar de beste aanpak voor jou!

Pascal Versteeg

Bestuurder
Als een van de oprichters van Mental Heroes probeer ik voor zowel cliënten als medewerkers de optimale zorg en begeleiding te bieden.

Roy Visser

professional bij
Mental Heroes
Mijn naam is Roy Visser en ik ben werkzaam als ambulant Hulpverlener voor Mental Heroes. In mijn werk vind ik het belangrijk om samen met de jongeren stappen te zetten. Door mijn rustige houding en luisterend oor lukt het mij om een vertrouwensband met jongeren op te bouwen. Mijn stijl is ondernemend, direct en humorvol.

Robert van Vliet

professional bij
Mental Heroes
Ik ben een betrokken en enthousiaste jongerencoach, die gespecialiseerd is in het begeleiden van jongeren met een vorm van autisme en/of ADHD. Mijn focus ligt op een aantal thema’s: het vergroten van zelfvertrouwen, betere tools aanbieden voor stress en overprikkeling, agressieregulatie, aanpakken van depressie en somberheid en het zoeken en verstevigen van hulpbronnen die passen bij de jongere.

David Steenmeijer

professional bij
Mental Heroes

Markus Nieuwenhuijsen

professional bij
Mental Heroes
Mijn naam is Markus Nieuwenhuijsen, andere omschrijven mij als een energieke, empathische ambulant begeleider met een positieve instelling. Tijdens mijn begeleiding ligt de aandacht vooral op het activeren en motiveren om zelfontwikkeling op te zoeken, samen gaan we deze ontwikkeling vorm geven en tot uitvoering brengen. Door gebruik te maken van een positieve benadering en mijn enthousiasme daag ik jongeren uit om anders te denken en nieuwe stappen te ondernemen.

Daan Wagenaar

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Daan, klinisch ontwikkelingspsycholoog in opleiding. Sinds kort werk ik met veel enthousiasme bij Mental Heroes, en loop ik momenteel stage bij Youz in Hoofddorp. Door mijn rustige en geïnteresseerde houding lukt het mij makkelijk om een vertrouwensband met kinderen op te bouwen en vanuit daar aan hun doelen te werken. 

Wouter Vlasveld

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Wouter, een vrolijke en enthousiaste liefhebber van het buitenleven. Ik ben daarom dan ook veel op en rond het strand te vinden en het liefst vliegend op de zee met een kite. Ik ga graag naar buiten, om daar samen het contact en de verbinding aan te gaan. Door mijn luisterend oor en enthousiaste karakter, maak ik gemakkelijk contact en merk ik dat jongeren zich snel open stellen.
Scroll naar top