Team

Het team van Mental Heroes

Het team van Mental Heroes bestaat uit hbo- of wo-gediplomeerde medewerkers met relevante werkervaring. Onze hulpverleners zijn afgestudeerd aan o.a. de opleiding Psychologie, Orthopedagogiek, Social Work of Verpleegkunde. Maar naast hun achtergrond en ervaring zijn onze medewerkers vooral uniek door hun inlevingsvermogen, flexibiliteit en humor. Dit zetten ze in om jou de beste begeleiding te kunnen geven.

Al onze hulpverleners zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en werken onder supervisie van SKJ-geregistreerde zorgcoördinatoren.

Simone van Riel

professional bij
Mental Heroes
Hoi, ik ben Simone en ben zorgcoördinator bij Mental Heroes. Als zorgcoördinator ben ik voornamelijk op de achtergrond betrokken en zet me er voor in dat het begeleidingsproces soepel verloopt vanaf de aanmelding tot de afronding. Ik hou het proces hierin in de gaten. Dit doe ik door nauw samen te werken met de professionals. Met plezier en betrokkenheid begeleid ik de professionals om gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen.

Rosanne Versteegen

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Rosanne, Pedagoog en Systeem Therapeutisch Werker. Ik sluit graag aan bij jongeren vanuit openheid en toegankelijkheid. Niet de ander willen veranderen, maar te helpen navigeren door het leven. Sinds 2010 ben ik werkzaam met jongeren met angst- en dwangstoornissen en eetstoornissen, de eerste jaren in klinische setting en sinds 2015 ambulant bij mensen thuis. Mijn passie ligt bij het verbinden van jongeren zowel met zichzelf als met het gezin. Iets wat mij ertoe gezet heeft mij verder te verdiepen in de gezins- en systeemtherapie. Samen sta je sterker!

Manon Graas

Professional bij
Mental Heroes
Als teamleider houd ik mij bezig met het beleid van Mental Heroes en zorg ik ervoor dat de professionals van Mental Heroes met energie en plezier begeleiding kunnen bieden aan de jongeren.

Roy Visser

professional bij
Mental Heroes
Mijn naam is Roy Visser en ik ben werkzaam als ambulant Hulpverlener voor Mental Heroes. In mijn werk vind ik het belangrijk om samen met de jongeren stappen te zetten. Door mijn rustige houding en luisterend oor lukt het mij om een vertrouwensband met jongeren op te bouwen. Mijn stijl is ondernemend, direct en humorvol.

Jurre Donkelaar

Professional bij Mental Heroes
Hoi! Ik ben Jurre, één van de oprichters van Mental Heroes. Doorzettingsvermogen, gelijkwaardigheid, vertrouwen hebben in eigen kracht en een flinke dosis humor zijn voor mij de belangrijkste vertrekpunten voor een samenwerking met jongeren, gezinnen en collega’s!

Desiree Vendel

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Desiree, ambulant begeleider bij Mental Heroes vanuit de opleiding maatschappelijk werk en GGZ agoog. Ik werk graag vanuit positieve bekrachtiging en een growth-mindset. Zoals Pippi Langkous zei "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan".

Jurre Muijs

professional bij
Mental Heroes
Hallo! Ik ben Jurre Muijs, begeleider bij Mental Heroes. Vanuit enthousiasme en een open houding ga ik het contact aan met de jongeren met wie ik werk. Mijn ervaringsdeskundigheid met angst en dwang maakt dat ik me goed in hen kan inleven. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te zijn én actief te helpen om de doelen die we samen opstellen te verwezenlijken. Mijn superkracht? Werken vanuit humor en plezier!

Sophie Waij

professional bij
Mental Heroes
Ik ben Sophie, een enthousiaste maatschappelijk werker en GGZ-agoog. In mijn werk met jongeren vind ik het belangrijk om samen stappen te zetten, maar ook te blijven lachen en kleine successen te vieren. Ik sta graag naast de jongere en zet mijn creativiteit en passie in om samen te kunnen groeien naar een betere toekomst.

Sofie Jansen

professional bij
Mental Heroes
Hoi, ik ben Sofie Jansen en in mijn ambulante begeleiding staan vertrouwen, geduld en humor centraal. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog en ga graag actief aan de slag met jongeren op de manier die bij hen past. Mijn ervaring ligt vooral bij angst, ASS en trauma. Vanuit een luisterende houding en met praktische handvaten stimuleer ik je om stappen te zetten richting zelfstandigheid, acceptatie en vertrouwen in jezelf.

Paul Gruijthuijsen

professional bij
Mental Heroes
Mijn naam is Paul Gruijthuijsen en ik ben werkzaam als Ambulant Hulpverlener voor Mental Heroes. Mijn stijl is energiek, humorvol maar ook direct. Hiermee probeer ik altijd een prettige sfeer te creëren. Samen met mij kan je op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij jou past!

David Steenmeijer

professional bij
Mental Heroes
Ik ben David Steenmeijer, heb psychologie gestudeerd en werk als ambulant hulpverlener onder de vlag van Mental Heroes. In mijn werk met jongeren hecht ik erg aan het stichten van wederzijds vertrouwen in laagdrempelige settings, maar vind ik het ook heel belangrijk dat er door beide partijen inzet geleverd wordt. Samen gaan we ervoor!

Pascal Versteeg

Professional bij Mental Heroes
Als een van de oprichters van Mental Heroes probeer ik voor zowel cliënten als medewerkers de optimale zorg en begeleiding te bieden.

Anousha Rana

Administratief medewerker bij
Mental Heroes

Dymphia Batenburg

professional bij
Mental Heroes
Hoi! Ik ben Dymphia, ambulant begeleider bij Mental Heroes. Met mijn open, enthousiaste maar ook rustige houding zal ik zorgen dat jij je op je gemak voelt. Ik ben zeer empathisch en denk graag buiten de hokjes. Ik kijk naar wat écht bij jou past en hoe we jouw zelfvertrouwen kunnen vergroten. Ik ondersteun jou graag in het bereiken van je doelen. Kleine stapjes leiden tot grote stappen. Ik vind het belangrijk dat er ook veel gelachen wordt en dat we alle overwinningen vieren!

Judith Koe

professional bij
Mental Heroes
Hoi! Ik ben Judith en ik ben zorg coördinator bij Mental Heroes. In mijn werk vind ik het belangrijk om samen met de ambulant begeleiders en de jongeren te onderzoeken waar jongeren graag aan willen werken en hoe ze hun doelen kunnen bereiken. Mijn jaren ervaring in de GGZ zet ik in om een succes te maken van de begeleidingstrajecten.

Manon Logemann

Professional bij
Mental Heroes
Hoi! Ik ben Manon, heb social work gestudeerd en ben ambulant begeleider bij Mental Heroes. Ik werk vanuit een open houding, heb een luisterend oor, ben empathisch en hou van humor. Mijn expertise ligt vooral bij autisme, hier is sprake van binnen mijn eigen gezin en ik zet mijn kennis hiervan in tijdens de begeleidingsmomenten. Ik kijk graag samen met jou hoe we op een fijne manier aan de slag kunnen gaan!

Nick Kramer

professional bij
Mental Heroes
Mijn naam is Nick Kramer, 35 jaar en sinds augustus 2022 werkzaam als senior ambulant hulpverlener. In de afgelopen jaren heb ik mezelf kunnen ontwikkelen op diverse werkplekken binnen de jeugdhulpverlening. In dit werk vind ik het inspirerend dat iedere jongere uniek en authentiek is. Ik hecht er veel waarde aan om de ander in zijn kracht te zetten. Ieder succes, hoe klein dan ook, het mag worden gevierd! In mijn vrije tijd sport ik graag en beweging laat ik graag onderdeel zijn in het werk. Een ontspanning setting maakt het verschil.

Alexandra de Meijere

professional bij
Mental Heroes
Hoi! Ik ben Alexandra en ambulant hulpverlener bij Mental Heroes. Mijn focus ligt op het vergroten van zelfvertrouwen bij jongeren. Enthousiasme, humor en positiviteit zijn mijn drijfveren. Ik tast geduldig af om een vertrouwensband met jou op te bouwen.

Sara Degekamp

Professional bij
Mental Heroes
Hoi! Mijn naam is Sara en ik heb stage gelopen bij Mental Heroes. Na mijn stage ben ik hier blijven werken omdat ik het werk met jongeren super leuk vind. Ik ben positief, open en spontaan en dit neem ik mee in mijn werk. Humor, wederzijds vertrouwen en het vieren van alle (kleine) successen maakt voor mij het werken leuk.

Jeruscha de Wilde

Professional bij
Mental Heroes
Hi! Ik ben Jeruscha, ambulant hulpverlener bij Mental Heroes. Met mijn open, geduldige en positieve mindset ga ik samen met de jongeren op onderzoek uit naar de beste versie van henzelf. Connectie, vertrouwen en eigenheid staan voorop. Ik ga met plezier en passie samen aan de slag op weg naar succes, hoe groot of hoe klein dan ook!

Nora de Boer

Professional bij
Mental Heroes
Ik ben Nora, ambulant begeleider bij Mental Heroes. In de begeleiding vind ik samenwerking met de jongeren heel belangrijk, waarbij de wil van de jongere centraal staat. Tijdens de begeleiding onderneem ik graag creatieve of sportieve activiteiten om op die manier een leuke en vrije sfeer te creëren. Vanuit deze veilige en vrije omgeving hoop ik samen met de jongeren te werken aan de doelen die zij graag willen bereiken.

Sherin Mahabir

Professional bij
Mental Heroes

Lotte van den Akker

Stagiaire bij Mental Heroes

Ibtissame Kalaï

Stagiaire bij Mental Heroes
Scroll naar boven