Vacature

Systeemtherapeutisch werker | 32 - 36 uur

Jij bekijkt iedere hulpvraag met een systemische bril

Jij begeleidt de gezinnen daar waar zij de hulp het hardste nodig hebben, namelijk in de thuissituatie. Wanneer jij een effectieve sessie met het gezin hebt afgerond, stap jij in de auto om naar jouw volgende afspraak te vertrekken. Je gaat naar een MDO met alle betrokken professionals, hier sta jij naast het gezin om de voortgang te delen.

Wat ga je doen als systeem therapeutisch werker?

Jij als ‘STW-er' binnen de ambulante setting

Wat je krijgt als systeemtherapeutisch werker bij Mental Heroes?

    • Je komt te werken in een jong team waar iedereen wel houdt van een geintje, maar waar je collega’s er ook voor je zijn als je even je hart wil luchten na een pittige sessie. Ook zijn we wel te porren voor een goede borrel of een leuk uitje!
    • Natuurlijk krijg je ook een lekker salaris: Een salaris in schaal 10 van de CAO Jeugdzorg, afhankelijk van je ervaring. Het salaris bedraagt minimaal €3065,59 en maximaal €4605,45  bruto per maand met 25 verlofdagen bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband.
    • Een lekkere portie zelfstandigheid: je mag eigen projecten opbouwen en uitwerken met je cliënten, je behandelplannen schrijven, en zelf je agenda beheren en op pad gaan. 
    • Een afwisselende, uitdagende baan waar je al jouw energie in kwijt kunt. Je weet nooit wat je allemaal te gebeuren staat!
    • Aanstelling vindt plaats op basis van een jaarcontract (32-36 uur per week). Ben je lekker bezig? Dan wordt deze daarna natuurlijk verlengd.

Werken bij Mental Heroes

Mental Heroes is een jonge organisatie die ambulante begeleiding biedt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Onze cliënten hebben een autismespectrumstoornis, angst- en/of dwangklachten en lopen vast op verschillende leefgebieden. Wij willen hun gedrag doorbreken door in te zetten op hun eigen kracht en effectieve begeleiding. Samen gaan wij ervoor dat iedereen zijn/haar eigen doelen haalt: zowel de cliënt als jijzelf!

Mental Heroes biedt hulp in de regio Alkmaar, Amsterdam-Amstelland, Gooi en Vechtstreek, Haarlem, West-Friesland en Zaanstreek-Waterland

Per 2024 is Mental Heroes onderdeel van STEP jeugdhulp Amsterdam. STEP biedt specialistische jeugdhulp die gericht is op klachten of problemen die in het hier en nu, ervaringsgericht en in de eigen omgeving aangepakt worden. Wij bieden een breed palet aan (ambulante) specialistische hulpverlening.

Systeemtherapeutisch werker bij Mental Heroes jouw baan?

Ben jij er klaar voor en wil je ons team komen versterken? Daar kijken wij naar uit! Stuur een mailtje met een toffe motivatie en je cv naar info@mentalheroes.nl. Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij natuurlijk graag. Neem contact op met Manon Graas via 06-36530201 of m.graas@mentalheroes.nl.

Scroll naar boven