Werkwijze

Lees hier meer over onze werkwijze

Zo gaan we te werk

Wil je je aanmelden voor begeleiding via Mental Heroes? Dat kan via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. In dit gesprek kijken we of je inderdaad bij ons aan het goede adres bent voor de hulp die je zoekt en of wij passende begeleiding kunnen bieden. Vervolgens maken we een afspraak voor een intakegesprek bij je thuis. We lichten onze werkwijze nader toe en onderzoeken samen wat jouw hulpvraag is. Aan de hand van de gesprekken stellen wij gezamenlijk een begeleidingsplan op. Doorgaans kan de begeleiding snel van start gaan.

Waarmee kunnen we je helpen?

Kern van onze succesvolle aanpak: hooggeschoolde, gekwalificeerde, ervaren en gespecialiseerde medewerkers geven bijzondere- en gerichte aandacht aan een moeilijke groep jeugdigen die specifieke aandacht nodig hebben. Autisme, angst- en dwangproblematiek vragen om zo’n aanpak.

Wij bieden onder andere:

Kennismaking met jouw coach

De zorgcoördinator zoekt een hulpverlener die het beste bij je past. Na de intake komt de coach bij je thuis om kennis te maken en het begeleidingsplan door te nemen. Jullie kunnen vanaf nu samen aan de slag!

Hoe ziet onze begeleiding eruit?

Mental Heroes werkt niet vanuit het boekje. We bekijken, door goed met je te overleggen, welke begeleiding het beste aansluit en helpen je op de manier die voor jou werkt. We nemen rustig de tijd om een goed plan te maken. Met kleine stapjes werken we toe naar het einddoel. We vinden het belangrijk dat jij regie neemt in de begeleiding.

Wat

Jij bepaalt wat je wilt bereiken. Mental Heroes helpt je die doelen te realiseren.

Wanneer

Jij bepaalt wanneer je wilt afspreken. Mental Heroes komt naar je toe op een voor jou geschikt moment. Dit kan voor, tijdens of na schooltijd zijn.

Waar

Jij bepaalt waar je wilt afspreken. Wil je liever niet thuis afspreken, dan komt Mental Heroes naar je toe op school, je werk of een andere plek waar jij je op je gemak voelt.

Wie

Jij bepaalt met wie je wilt afspreken. Mental Heroes besteedt extra aandacht aan het zoeken naar een hulpverlener die het beste bij je past.

Scroll naar boven