Vacature

Zorgcoördinator | 24 - 36 uur

Samen doelen halen met jou als zorgcoördinator!

Op het moment dat jij de aanmelding van een nieuwe potentiële cliënt ziet binnenkomen, pak jij
deze meteen op. Eenmaal gestart, coördineer jij het hulpverleningsplan van de cliënt. Wanneer je tijdens
de evaluatie hoort dat de cliënt zijn/haar eerste doel gehaald heeft, weet je weer: dit is waar je het
voor doet!

Wat ga je doen als zorgcoördinator

Jij als ‘zorg-co’ ambulante jeugdhulp

Wat je krijgt als zorgcoördinator bij Mental Heroes

    • Als aanspreekpunt hoef jij je geen dag te vervelen en ben je van grote betekenis voor cliënten én hulpverleners.
    • Je komt te werken in een jong team waar iedereen wel houdt van een geintje, maar waar je collega’s er ook voor je zijn als je even je hart wil luchten na een pittige casus. Ook zijn we wel te porren voor een goede borrel of een leuk uitje!
    • Natuurlijk krijg je ook een lekker salaris: in schaal 10 van de CAO Jeugdzorg, afhankelijk van je ervaring. Het salaris bedraagt minimaal €2832,96 en maximaal €4255,95 bruto per maand en 25 wettelijke verlofdagen bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband.
    • Aanstelling vindt plaats op basis van een jaarcontract. Ben je lekker bezig? Dan wordt deze daarna natuurlijk verlengd.
    • Een flexibele baan, waarin je de baas bent over je eigen agenda en ook prima af en toe vanuit huis kunt werken.

Werken bij Mental Heroes

Mental Heroes is een jonge organisatie die ambulante begeleiding biedt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Onze cliënten hebben een autismespectrumstoornis, angst- en/of dwangklachten en lopen vast op verschillende leefgebieden. Wij willen hun gedrag doorbreken door in te zetten op hun eigen kracht en effectieve begeleiding. Samen gaan wij ervoor dat iedereen zijn/haar eigen doelen haalt: zowel de cliënt als jijzelf!

Mental Heroes biedt hulp in de regio Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland, Gooi en Vechtstreek, Haarlemmermeer, Haarlem, Alkmaar en West-Friesland.

Zorgcoördinator bij Mental Heroes jouw baan?

Ben jij er klaar voor en wil je ons team komen versterken? Daar kijken wij naar uit! Stuur een mailtje met een toffe motivatie en je cv naar info@mentalheroes.nl. Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij natuurlijk graag. Neem contact op met Manon Graas via 06-36530201 of m.graas@mentalheroes.nl.

Scroll naar boven